Despre My PC - Calculatoare TimisoaraMY PC Timisoara si-a inceput activitatea in anul 2003, progresând treptat in fiecare an. Sloganul companiei nostre este „simplu ca un click pe mouse” deoarece clientii nostri beneficeaza de cele mai bune servicii de IT, in cel mai simplu mod, cu un efort minim depus din partea lor. Compania noastra ofera calitate maxima la orice produs sau serviciu oferit, la cele mai atractive preturi.

MY PC doreste sa aduca un plus de profesionalism pe piata de specialitate, care este intr-o continua dezvoltare in viata comerciala a României. Punem la dispozitia persoanelor fizice, institutiilor, companiilor de stat sau private, solutii adaptate celor mai exigente necesitati; de asemenea oferim consultanta IT pentru nevoile fiecarui client.

MY PC vine in ajutorul clientilor cu serviciul - UPGRADE; la cât de repede evolueaza tehnica informatica, mereu vrei sa ai sistemul de calcul performant, pentru orice aplicatie software aparuta recent. Orice produs cumparat de la noi se poate prelua pentru a cumpara alt produs, nou, mai performant. O alta calitate a companiei noastre este serviciul de garantii. Defectiunile aparute in perioada de garantie se solutioneaza prompt, pe loc (in cazul in care exista produsul respectiv pe stoc).

MY PC ofera service pentru orice echipament IT, service laptop, service calculatoare si incarcarea cartuselor de imprimanta de catre un personal cu o experienta in domeniu de peste 15 ani.

MY PC doreste sa satisfaca cerintele fiecarui client, colaborator al nostru, la cel mai inalt standard.

Adresa magazinului nostru este in TIMISOARA, str. Sfintii Apostoli Petru si Pavel ( fosta strada Borzesti ), Nr.45

ORARUL DE FUNCTIONARE ESTE URMATORUL:
Luni - Vineri: 09 - 18
Sambata: Inchis
Duminica: Inchis

Telefon Informatii: 0256.210.975, 0722.179.339

Telefon Service si Garantii: 0256.28.00.11, 0765.321.951

MY PC Calculatoare Timisoara © 2003 - 2024. Magazin online calculatoare si laptopuri. Service IT.  ANPC